2011. december 20., kedd

Készül a Cry Baby lemeze a Célpontban!

A Cry Baby zenekar sikeres - a Petőfi Music Pub-ban lezajlott - bemutatkozó koncertje után gőzerővel belevetette magát első lemezének rögzítésébe. A hangzóanyag elkészítésének helyszínéül a csapat -egy percig sem volt kérdéses - természetesen a Célpont Stúdiót választotta. A banda Bass Man című szerzeményének dobfelvételeit Mészáros Sándor örökítette meg az utókor számára - rendkívül energikus és magabiztos játékának köszönhetően egy kép sem maradt a falon a felvétel közben...Íme:


Hamarosan elkészül a zenekar honlapja is, melyre felkerülnek a Célpontban készített zenei anyagok, továbbá mindenféle infók a Cry Baby-ről és tagjairól. Addig is előljáróban:
A rendkívül érdekes ritmikájú, feelinges számok zeneszerzője Kiss G. László, aki egyúttal a Bass Man a zenekarban. A dobhangzásért a már említett Mészáros Sándor felel, aki töretlen lelkesedéssel képviseli a "mindörökké Rock'n Rollt". A Cry Baby zenéjét két remek gitáros teszi teljessé: Somogyi József "Soma" és Dobai István. Az angol nyelvű dalszövegek szerzője és egyben a banda erős torkú énekese/frontembere Sztupovszky Tamás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.